5 πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά στο γραφείο πιο παραγωγική

5 πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά στο γραφείο πιο παραγωγική

5 πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά στο γραφείο πιο παραγωγική

Η γραφειακή ζωή μας βρίσκει συχνά αντιμέτωπους με δεκάδες φακέλους, έγγραφα και γραφική ύλη που καταλήγουν τις πλείστες φορές κάπου ανακατεμένα στο γραφείο μας. Αυτό όμως μπορεί πολλές φορές να βλάψει την παραγωγικότητά στην δουλεία μας, αποσπώντας συχνά την προσοχή μας. Επιπρόσθετα, όταν κρατάμε τον χώρο εργασίας οργανωμένο και καθαρό, μπορεί να βελτιώσει τόσο την διάθεσή όσο και την παραγωγικότητα μας.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 5 πρακτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τη δουλειά σας στο γραφείο πιο παραγωγική:

  1. Τακτοποιήστε το γραφείο σας

Ένα τακτοποιημένο γραφείο είναι πολύ σημαντικό! Τα πολλά και ακατάστατα αντικείμενα μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά ως προς την συγκέντρωσή σας, με αποτέλεσμα να σας αποσπάσουν συχνά την προσοχή. Μία χρήσιμη και πρακτική συμβουλή είναι να τοποθετήσετε στο γραφείο σας μία μολυβοθήκη, συρταριέρες, κλασέρ και οποιοδήποτε άλλο προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει στην οργάνωση. Αυτά τα λίγα, αλλά βασικά προϊόντα, μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στην εξοικονόμηση χρόνου αλλά και στο να σας κρατήσουν συγκεντρωμένους εν ώρα εργασίας. Επιπρόσθετα, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσετε τον χώρο σας από παλιά αντικείμενα και έγραφα που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα. Τοποθετήστε έναν κάδο σκουπιδιών δίπλα από το γραφείο σας, για να μη χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε φορά που χρειάζεστε να πετάξετε κάτι, και είσαστε έτοιμοι για ακόμα μία παραγωγική μέρα στη δουλειά!

Δες περισσότερα προϊόντα εδώ

  1. Επιλέξτε τα κατάλληλα «εργαλεία»

Επιλέγοντας τα κατάλληλα «εργαλεία» είναι ένας επιπρόσθετος τρόπος για να αυξήσετε την οργάνωση και την συγκέντρωσή σας. Είτε αυτό είναι μια agenda, ένα ημερολόγιο, ένα μπλοκ σημειώσεων ή ακόμα και τα γνωστά sticky notes, όλα τους μπορεί να παίξουν το ρόλο τους ως προς το να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας αλλά και να μην ξεχνάτε σημαντικές υποχρεώσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καθημερινότητάς σας, χωρίς το άγχος και το στρες να σας καταβάλλει καθημερινά!

Δες περισσότερα προϊόντα εδώ

  1. Κρατήστε μια σωστή στάση του σώματος

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως ακόμα και η στάση του σώματος όταν καθόμαστε την δουλειά μπορεί να επηρεάσει την διάθεση και την παραγωγικότητα μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά την καρέκλα σας, προκειμένου να κάθεστε άνετα και να έχετε την στήριξη που χρειάζεστε. Ειδικότερα για άτομα που κάθονται αρκετές ώρες, μια εργονομική καρέκλα είναι απαραίτητη. Πάντα πρέπει να κάθεστε με τον σωστό τρόπο στην καρέκλα, κρατώντας την πλάτη σας ίσια και τους ώμους χαλαρούς. Τα πόδια σας πρέπει να πατούν πλήρως στο πάτωμα και τα γόνατα σας να βρίσκονται στο ίδιο ύψος με τους γοφούς. Ακολουθώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες, θα αισθάνεστε και εσείς περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δυναμισμό κατά την διάρκεια που εργάζεστε, κρατώντας σας πάντα σε εγρήγορση.

Ανακάλυψε τα προϊόντα εδώ 

  1. Αυξήστε την αποδοτικότητά σας με μουσική

Ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στον χώρο εργασίας τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε αυτός είναι ο θόρυβος από ομιλίες, ο ήχος της φωτοτυπικής είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος ήχος που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή. Ως αποτέλεσμα οι διάφοροι ήχοι μειώνουν σημαντικά την συγκέντρωση και την παραγωγικότητα πολλών από αυτών. Ένας έξυπνος τρόπος για να αποστασιοποιηθείτε από τους ανεπιθύμητους θορύβους που σας αποσπούν την προσοχή, είναι η μουσική. Έχοντας τα δικά σας ακουστικά στο γραφείο θα μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική «φούσκα», ακούγοντας τα αγαπημένα σας κομμάτια όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς να ενοχλείστε από τους γύρω σας.

Βρες τα κατάλληλα προϊόντα εδώ

  1. Δημιουργήστε ένα σετ καθαρισμού

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της εργασίας μπορεί να λερώσουμε το γραφείο μας, με τον πιο συχνό τρόπο να είναι ο λεκές από καφέ. Δημιουργώντας ένα σετ καθαρισμού, θα έχετε πάντα δίπλα σας ή σε ένα από τα συρτάρια σας βασικά προϊόντα καθαρισμού, που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό, χωρίς να χάνεται χρόνο κάθε φορά που θα γίνονται… μικροατυχήματα! Ένα καλό σετ καθαρισμού μπορεί να περιλαμβάνει ένα πακέτο χαρτομάντιλα, υγρό καθαρισμού οθόνης και καθαριστικό πληκτρολογίου. Ο κάθε ένας όμως μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει προϊόντα με βάση τις δικές του ανάγκες.

Βρες τα κατάλληλα προϊόντα εδώ

Η Unistat LTD, σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά προϊόντων γραφικής ύλης και γραφείου, που μπορεί να καλύψει όλες σας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Μπορείτε να κάνετε τώρα την παραγγελία σας online. (https://unistat.com.cy/)

Share this post

Leave a Reply