Καθαριστικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το γραφείο σας!

Καθαριστικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το γραφείο σας!

Καθαριστικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το γραφείο σας!

Το γραφείο μας και γενικότερα ο χώρος στον οποίο εργαζόμαστε, είναι ένα μέρος όπου περνάμε αρκετό χρόνο της καθημερινότητας μας. Ακολούθως, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι όσοι των επισκέπτονται θα νιώθουν ασφάλεια, έμπνευση και άνεση. Οι τελευταίες εξελίξεις ανά το παγκόσμιο με επίκεντρο την πανδημία του ‘’κορονοϊού’’, έχει πλέον αλλάξει την έννοια τόσο της υγείας όσο και της καθαριότητας, δίνοντας σε όλους μας πρωτόγνωρες εμπειρίες και ανησυχίες. Όλοι μας αναζητούμε ένα ασφαλή χώρο, μακριά από μικρόβια, όπου θα μπορούμε να εργαστούμε άνετα. Πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό;

Φυσικά, έχοντας πάντα τον επαγγελματικό μας χώρο καθαρό, ακολουθώντας όλους τους κανόνες που μας δόθηκαν από την Κυπριακή Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς της υγείας. Αυτό θα έχει θετική ανταπόκριση τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες, αφήνοντας πάντα μια αίσθηση ασφάλειας, εμπιστοσύνης, αλλά και οργάνωσης προς την επιχείρηση.

Η Unistat LTD., προσφέρει μια σειρά από καθαριστικά προϊόντα και δίνει λύσεις σε όλες σας τις ανάγκες. Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από καθαριστικά προϊόντα τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από το γραφείο σας, ούτως ώστε να εξασφαλίσετε ένα καθαρό περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες σας.

Κρατήστε τους χώρους του γραφείου σας μακριά από μικρόβια

H καθαριότητα του γραφείου κάποιες φορές είναι ακόμη πιο αναγκαία από αυτή του σπιτιού μας και ο λόγος είναι απλός. Αν σκεφτεί κανείς πόσοι συνεργάτες και πελάτες έρχονται σε επαφή με τις επιφάνειες ενός γραφείου, μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι και η ανάγκη για συχνό και βαθύ καθαρισμό.

Ως κοινόχρηστος χώρος, τα μικρόβια μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε αντικείμενα όπως είναι τα γραφεία, τα πληκτρολόγια, οι καρέκλες και τα τηλέφωνα, αλλά και μέσω της ανθρώπινης επαφής. Έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται μια σωστή απολύμανση των αντικειμένων αυτών αλλά και των χώρων που έρχονται πολλά άτομα σε επαφή (π.χ. τουαλέτες, αίθουσα συσκέψεων, κουζίνα) με τη χρήση αντιβακτηριδιακών προϊόντων.

Προστατέψτε την υγιεινή των εργαζομένων και των πελατών σας

Ένας επιπλέον πολύ σημαντικός παράγοντας, που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι αυτός της προσωπικής υγιεινής. Η κάθε εταιρεία θα πρέπει να ενθαρρύνει τους εργαζόμενους της να πλένουν τακτικά και μεθοδικά τα χέρια τους με αντιβακτηριδιακό σαπούνι χεριών και έπειτα με αντισηπτικό υγρό ή σπρέι. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται η μετάδοση μικροβίων στο γραφείο και εξασφαλίζει την υγιεινή στον εργασιακό χώρο. Επιπρόσθετα, η χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών, είναι ένα επιπλέον αναγκαίο μέτρο που πάρθηκε από διάφορες χώρες ανά το παγκόσμιο για την διατήρηση της γενικής υγιεινής ενάντια στην πανδημίας του Covid-19.

Κρατήστε την κουζίνα του γραφείου καθαρή

Ένας χώρος που πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή είναι αυτός της κουζίνας. Πρέπει να γίνεται καλός καθαρισμός των οικιακών σκευών και συσκευών με αντιβακτηριδιακά προϊόντα για ένα πιο υγιές αποτέλεσμα. Επιπλέον είναι ένας χώρος όπου ο παράγοντας της καθαριότητας και της υγιεινής είναι εξαιρετικά σημαντικός, έτσι η παρουσία και η χρήση αντισηπτικού είναι αναγκαία.

Επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ καθαρισμού

Επιλέγοντας ποιοτικά αξεσουάρ καθαρισμού, μπορούν να εξασφαλίσουν ένα σωστό και βαθύ καθαρισμό του γραφείου, προστατεύοντας κάθε επιφάνεια από τα μικρόβια.

Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές και τα εταιρικά πακέτα που προσφέρει η Unistat LTD και παραγγείλετε τώρα online στην ιστοσελίδα μας.

(ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΏ)

Share this post

Leave a Reply